Nestorit tarjoavat mentorointia pk-yrityksille kansainvälistymiseen ja kasvuun

12.11.2019

Helsingin kauppakamari on julkaissut podcastin ja verkkoartikkelin, josta poimintoja alla.

Nestor-mentorit
NestorPartners ry on valinnut nimensä oivallisesti. Termi ´Nestori´ viittaa Kreikan kieliseen sanaan ’kotiin palannut’. Kiireiset kansainväliset yritystoimijat ovat palanneet monilta matkoiltaan kotosuomeen ja ovat Nestor-tittelinsä ansainneet. Tähän artikkeliin haastateltiin kahta Nestor Partnersin Mentoria – Martti Rauteeta ja Pyry Lautsuota. Nämä aktiiviset yritysasiantuntijat, kuten muutkin NestorAdvisorit välittävät kokemuksiaan, tietoaan ja verkostojaan seuraaville sukupolville. NestorAdvisorit, joita Martti Rautee ja Pyry Lautsuo edustavat, tarjoavat Nestori-toiminnan puitteissa asiantuntijapalveluja erityisesti pk-yritysten kasvuun, kansainvälistymiseen ja omistajavaihdoksiin. Kreikan mytologiassa ’nestorit’ olivat Troijan sodassa taistelevia argonautteja eli sankareita, jotka antoivat neuvoja nuoremmille sotureille.

-----

Neuroflux Oy osallistui Nestor-mentorointiin
Neuroflux Oy osallistui Nestor-mentorointiin Helsingin seudun kauppakamarilla. Neuroflux ratkoo jätevesiverkoston haasteita olemassa olevan datan avulla. Yrityksen käyttämien uusien teknologioiden avulla voidaan jätevesien ongelmat havaita nopeasti. Tämä vapauttaa ihmisten aikaa ongelmien etsimisestä niiden ratkaisemiseen. Neuroflux Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Koskisella on positiivinen kokemus Nestor-mentoroinnista. Neurofluxin nestoreina toimivat Mikael Novaky, Pekka Pirinen ja Pyry Lautsuo. ”Nestori-mentorointi eroaa muusta kansainvälisyys- ja yrityskoulutuksesta sikäli, että Nestoreilta saa kokemuksen kautta tullutta relevanttia tietoa ja kokemusta markkinoinnista ja myynnistä”, kertoo Koskinen.

”Nestoreilla on kypsä näkemys yrityksen kansainvälistymisprosesseista. Mentoroinnin jälkeen ei tarvitse niin paljoa prosessoida itse. Nestoreilta saa välittömiä ohjeita. Se on hyvä. Suosittelen Nestor mentorointia yrityksille.”


18.10.2021Kaksinkertainen tulos EvolYou mentoroinnille
12.07.2021Nestorit Ykkösaamun vieraana
08.03.2021Innovaatiovetoiseen nousuun koronataantumasta
08.03.2021EvolYou -projekti etenee viruksesta huolimatta
03.11.2020Covid-19 vaikeuttaa myös Nestoreiden toimintaa
29.01.2020Investoinnit liikenneinfraan ovat panostuksia tulevaisuuteen
12.11.2019Nestorit tarjoavat mentorointia pk-yrityksille kansainvälistymiseen ja kasvuun
09.11.2019Nestorit kauppakorkeakoululla
08.10.2019Nestorit Varmassa
03.10.2019Brexit ja Suomi

Siirry arkistoon »