KOKENEIDEN YRITYSJOHTAJIEN PALVELUJA YRITYKSILLE JA MIELENKIINTOISTA KLUBITOIMINTAA

NestorPartners ry:n tarkoituksena on toimia kokeneiden yritysjohtajien ja asiantuntijoiden osaamisen riippumattomana ja luotettavana välittäjänä yritysten ja yhteiskunnan hyödyksi.

Nestoreilla on laaja kokemus ja osaaminen yritysten ja yhteiskunnan eri tehtävistä. Monet jäsenistämme toimivat mm. hallitusten jäseninä.

NestorAdvisorit ovat aktiivisin osamme, joka Nestori-toiminnan puitteissa tarjoaa asiantuntijapalveluja erityisesti pk-yritysten kasvuun, kasainvälistymiseen ja omistajavaihdoksiin.

NestorAdvisor-palvelut

Liity jäseneksemme

Avustamme veloituksetta pk-yrityksiä ja palvelemme vaativissa liikkeenjohdon asiantuntija- ja liiketoiminnan kehittämistehtävissä.

Oletko kiinnostunut verkoistoitumaan tai kuulemaan ja keskustelemaan mitä yhteiskunnassa eri aloilla tapahtuu tai muuten osallistumaan aktiiviseen klubitoimintaamme? Vai oletko kiinnostunut tarjoamaan osaamisesi ja kokemuksesi yritysten, yhteiskunnan ja yhteisömme käyttöön?


Ajankohtaista

Kaksinkertainen tulos EvolYou mentoroinnille (18.10.2021)
EvolYou “European senior Volunteering through mentoring for the social inclusion of Young people in difficulties”  projekti Tämä on EvolYou -projektin..

Nestorit Ykkösaamun vieraana (12.07.2021)
Nestorit yrittäjien apuna. Kolme konkaria auttaa yrittäjiä hakemaan markkinoita. Keskustelemassa Nestorien hallituksen puheenjohtaja Ragnar Lilius, NestorAdvisor..

Innovaatiovetoiseen nousuun koronataantumasta (08.03.2021)
Koronarokotteiden nopea kehittäminen on erinomainen esimerkki tieteen, tekniikan, yritysten ja yliopistojen innovatiivisen yhteistyön onnistumisesta sekä voimavarojen..

EvolYou -projekti etenee viruksesta huolimatta (08.03.2021)
EvolYou “European senior Volunteering through mentoring for the social inclusion of Young people in difficulties”  projekti etenee viruksesta huolimatta..

Covid-19 vaikeuttaa myös Nestoreiden toimintaa (03.11.2020)
Vaikutti jo hetken siltä, että syksyllä covid-19 pandemian hellittäessä myös NestorPartners ry:n toiminta voisi palata normaaliksi. Hallitus aloittikin toiveikkaana..

Investoinnit liikenneinfraan ovat panostuksia tulevaisuuteen (29.01.2020)
Suomi ja EU sekä liikennehankkeet Investoinnit liikenneinfraan ovat panostuksia tulevaisuuteen. Liikenneväylien kunto ja liikenteen sujuvuus ovat välttämättömyyksiä..

12.11.2019  Nestorit tarjoavat mentorointia pk-yrityksille kansainvälistymiseen ja kasvuun
09.11.2019  Nestorit kauppakorkeakoululla
08.10.2019  Nestorit Varmassa
03.10.2019  Brexit ja Suomi
02.10.2019  Nestorit panostavat myös omistajanvaihdospalveluihin
09.04.2019  Petsamon nikkeli Suomen "vaihtorahana" toisessa maailmansodassa